zásady cookies

Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány dne 1. 3. 2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

 

1. Úvod
Naše webové stránky www.bomma.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

 

2. Co jsou Cookies?
Cookies jsou krátké datové informace, které jsou odeslány spolu se stránkami tohoto webu a uloženy prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy webu.

 

3. Co jsou skripty?
Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

 

4. Co je to webový maják/beacon/měřící pixel?
Webový maják (beacon nebo měřící pixel) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá k jednoduchému sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás používány jako parametry při komunikaci pomocí těchto technologií.

 

5. Cookies


5.1 Technické nebo funkční cookies

Některá cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky v nákupním košíku nezmizí během používání webu. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

 

5.2 Analytické cookies

Analytické cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky nim získáváme přehled o návštěvnosti, jejích zdrojích a způsobu používání našich webových stránek. Povolení používání analytických cookies nám pomáhá zlepšovat web a vyhodnocovat funkčnost našich marketingových snah.

 

5.3 Marketingové cookies

Marketingové cookies jsou cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo vyhodnocování chování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely. Tyto cookies nám umožňují především správně zacílit reklamu a díky tomu vám nezobrazovat nerelevantní nabídky.

 

6. Cookies používané na našem webu

 

Google Analytics

Google Analytics využíváme pro analýzu návštěvnosti našeho webu, zdrojů, ze kterých návštěvníci na náš web přišli a základních technických informací o zařízeních jako je například typ prohlížeče nebo rozlišení obrazovky, abychom mohli zlepšovat funkce a výkon webu. Google Analytics máme nastavený tak, aby prováděl anonymizaci IP adresy a respektoval vybranou politiku cookies.

Cookies

Kategorie

Další info

_ga

Analytické

 

_ga*

Analytické

 

_gid

Analytické

 

 

Google Tag Manager

Google Tag Manager využíváme ke spouštěný analytických a marketingových kódů dle vybraných preferencí návštěvníka. Google Tag Manager typicky cookies nevyužívá, ale v některých případech si ukládá identifikaci původního zdroje návštěvy, kterou mohou využít další Google služby po souhlasu s patřičnou cookies politikou.

Cookies

Kategorie

Další info

_ga_*

Funkční

 

 

Google Ads

Google Ads je jedním z našich marketingových kanálů, který nám umožňuje zobrazovat reklamy ve vyhledávači Google a partnerských službách.

Cookies

Kategorie

Další info

_gcl_au

Marketingové

 

 

Google reCaptcha

Google reCaptcha je bezpečnostní služba, který chrání naše formuláře.

Cookies

Kategorie

Další info

_GRECAPTCHA

Funkční

 

 

Youtube

Youtube přehrávač používáme k zobrazení detailnějších informací některých produktů.

 

Seznam Sklik

Sklik je jedním z našich marketingových kanálů, který nám umožňuje zobrazovat reklamy ve vyhledávači Seznam.cz a partnerských službách. Pro vyhodnocování výsledků využívá trackovací pixel, který máme nastaven tak, aby respektoval nastavenou cookies politiku.

 

Facebook

Facebook je sociální sít, na které je naše firma aktivní a využívá ji i pro reklamu. Facebook používá trackovací pixel a nastavuje cookie s identifikátorem návštěvníka.

Cookies

Kategorie

Další info

_fbp

Marketingové

 

 

Leady.cz

Leady.cz jsou nástroj pro identifikaci firem navštěvujících naše webové stránky.

Cookies

Kategorie

Další info

leady_tab_id

Marketingové

LocalStorage

c

Marketingové

Third Party

leady_session_id

Marketingové

 

 

Další cookies

Některé funkce našeho webu využívají cookies k uložení preferencí.

Cookies

Kategorie

Další info

cc_cookie

Funkční

Nastavení cookies politiky

CONCRETE5

Funkční

Udržování relace

 

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením službe a technologií, která na tomto webu využívají cookies. Jakmile kliknete na „Uložit předvolby“, vyjadřujete svůj souhlas, nebo nesouhlas, s používáním vybraných kategorií cookies a souvisejících technologií popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete také kompletně zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

 
8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.
 
Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

 

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat cookies. Můžete také určit, že některé cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

BMRC Group s.r.o.
Hvězdova 1716/2b, Nusle, 140 00 Praha 4

IČ: 45537011, DIČ: CZ45537011
Spisová značka: C 1592 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové
e-mail: info@bomma.cz 
telefon: +420 720 025 815

 

 

store locator

najít nejbližší obchod

sledujte nás

0 položek ve vašem výběru